Blokzijl

Thuis bij Blokzijl

Heel soms loop je een winkel binnen en heb je eigenlijk het gevoel dat je bij het huis van de eigenaar bent binnen gelopen. Zó goed past de warmte van Harry en Monique bij de winkel en past de winkel bij de kleding. Blokzijl is klassieke stijl in een heerlijke warme jas. Je komt thuis bij Blokzijl.

Je komt thuis bij Blokzijl

Vervlogen tijden

Blokzijl Kleding was al sinds 1979 een bekende naam in Gouda en omstreken, toen Harry en Monique de zaak in 2000 overnamen. Zij kochten de winkel aan de Zeugstraat van oprichter Jacques Blokzijl en richtten deze in als een huiskamer. Ze vonden behang in Engeland, maakten paskamer-gordijnen van Engelse stof, plaatsten karpetten en een kroonluchter. Zo maakten ze er in de loop der jaren een heel intieme, klassieke winkel van. En vrij recent verhuisden ze naar de Lange Tiendeweg nummer 33, maar het intieme en klassieke is gewoon mee verhuisd.

Exclusiviteit gegarandeerd

MADE TO MEASURE

Blokzijl is een karakteristieke modezaak, ingericht in Engelse sferen. Met een collectie kleding voor mannen die zowel zakelijk als in hun vrije tijd kiezen voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijke service. Want maatwerk is helemaal van deze tijd. Want wie wil nou niet een geheel persoonlijk kledingstuk? Je kan verschillende stoffen, knopen, stiksels en voeringen kiezen. Een extra binnenzak? Of toch je initialen op je knopen? Het kan allemaal! Monique en Harry helpen je bij het maken van de juiste keuze, zodat je tevreden de winkel verlaat met iets moois in handen!

Kleren zien, ruiken, voelen en passen lukt van achter een scherm niet.

Bovendien weet Harry nog merken te vinden die nergens op internet te verkrijgen zijn. Exclusiviteit gegarandeerd. Bij Blokzijl vinden ze dat winkelen een beleving moet zijn. Kleren zien, ruiken, voelen en passen lukt van achter een scherm niet en juist daarom kom je dus naar Harry en Monique,

Gouds Genieten

Locatiegegevens:
Blokzijl Kleding | Lange Tiendeweg 33 | 2801 KE | Gouda | 0182-518320

5/5 - (4 stemmen)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.