Parqiet

3.8/5 - (10 stemmen)
Een plek waar je geweldige hectiek van Rotterdam eventjes heerlijk kan ontvluchten

Heerlijk vertoeven

Afgelopen week bezochten we Parqiet Rotterdam. Een leuke hotspot gelegen in het park bij de Euromast en gevestigd in een voormalig Koetshuis. Parqiet is een laagdrempelig lunchcafé waar je kunt ontbijten, lunchen en borrelen. Bij mooi weer kan je voor het monumentale pand heerlijk buiten vertoeven en heb je prachtig uitzicht over het park.

DE LOCATIE

Binnen is een speelhoekje voor kinderen gecreëerd, waar zij zich prima kunnen vermaken. Aan de wand hangt mooie kunst van de Rotterdamse kunstenares Marleen Pennings van ‘Stroke a Bird’. Op de lange tafel staan 2 prachtige veldboeketten met kleurrijke bloemen. Op de bar staan heerlijke zoete lekkernijen; suikervrije gebakjes van SUE en taarten van Sprinkles. De zwart-witte tegeltjes op de vloer, de lampen en de kussentjes op de banken, alles draagt iets bij aan deze mooie locatie.

PARQIET ONTBIJT

Zelf hebben we genoten van een ‘Parqiet onbijt’. Een eitje, croissant met jam, een paar plakken oude kaas, stukken toast met roomboter en een glas verse jus. (voor 7.50 euro). Als het wat zonniger is gaan we zeker een keer terug om ook buiten te genieten van deze top locatie, want het park is natuurlijk wel een geweldige aanvulling van deze hotspot.

Locatiegegevens: 
Baden Powelllaan 20 | 3016 GJ Rotterdam | 06 53151133
Di – Vr 09:00 uur – 17:00 uur
Za – Zo 09:00 uur – 18:00 uur

Gouds Genieten

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.