Aan de nieuwe stadskade

Thuis op vakantie

Wakker worden met kwakende eenden op de achtergrond, de schittering van kabbelend water op je plafond, ontbijten in de zon, relaxen op jouw terras over het water? Dat is wonen aan de Nieuwe Stadskade, hét nieuwbouwproject in Westergouwe. Misschien werp je straks een hengeltje uit of stap je in jouw eigen bootje. Of ga je liever shoppen en borrelen in de Goudse binnenstad? Je zit er binnen no-time! Dankzij de centrale ligging van dit nieuwbouwproject in Zuid-Holland zijn ook grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht goed bereikbaar met ov en auto. Kortom, dit is nu misschien wel de mooiste kans van Gouda.

Groot & licht

Wil jij nét even iets anders? Maar wel lekker veel ruimte en luxe? Dan is de Nieuwe Stadskade echt iets voor jou. Alle 66 Kadewoningen zijn groot, licht en op veel manieren in te delen. Een enorme leefkeuken op de begane grond? Of een eigen bedrijf aan huis? Je kunt er zelfs een geweldige tienerkamer van maken of een luxe gastenverblijf. Ook de andere verdiepingen kun je mixen & matchen tot jouw unieke Kadewoning helemaal af is! De interieur architecten van Ontwerpplek inspireren en helpen je hier graag bij. Je koopt al een Kadewoning vanaf € 330.000 v.o.n.

Wil jij nét even iets anders? Maar wel lekker veel ruimte en luxe? Dan is de Nieuwe Stadskade echt iets voor jou.

Kijk voor meer informatie over de Kadewoningen op www.aandenieuwestadskade.nl

Wonen in Westergouwe

De Nieuwe Stadskade wordt gebouwd aan de rand van nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda. De 66 Kadewoningen vormen letterlijk de kade van ‘Eiland 1’, bestaande uit ééngezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.000 woningen, eigen (stadse) voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen! Inmiddels is de wijk al voorzien van een gezondheidscentrum, een dierenkliniek en een kindcentrum! Recreatiegebied ‘de Groenblauwe zone’ wordt op 16 juni 2017 officieel geopend. Kortom, alles wat je nodig hebt op loopafstand. Bekijk de website van Wonen Westergouwe: www.westergouwe.nl

Gouds Genieten

Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.