Adriatika Eigenaar

Adriatika

Een gulle lach

Adriatika Delicatessen is dé delicatessenzaak van Gouda. De winkel is gelegen in het Groenendaal Kwartier. Daar verkoopt Adriatika vele heerlijke producten, vooral afkomstig uit de landen rond de Adriatische Zee (Griekenland, Italië en voormalig Joegoslavië). Daarnaast kun je er ook terecht voor heerlijke tapas, olijven en belegde broodjes.

Maki, de eigenaar, ontvangt je altijd met een gulle lach en een gezellig gesprek en laat je graag proeven van de proeftafel. Daarom won hij in 2014 vast de prijs voor de gezelligste winkel. En die gezelligheid is zeker gebleven, want ook in 2017 was Adriatika weer de leukste winkel in de regio.

Dé delicatessezaak van Gouda

Gemak dient de mens

Adriatika heeft ook heerlijke kant-en-klare verse pasta’s. De tortellini met Parmezaanse kaas is onze favoriet! Tijdens kaarsjesavond maakt Maki heerlijke home-made Gluhwein. Een aanrader, maar wel voor de zoetekauw!

Of ben je op zoek naar een lekkere olijfolie? Er is volop keuze! Je kan zelfs proeven en een flesje laten vullen. Heb je een aanvullende tip of wil je jouw ervaring delen? Laat het ons gerust weten in een reactie hieronder!

Locatiegegevens:

www.adriatika.nl | Lange Groenendaal 42 | 2801 LT Gouda | Goed aan te wandelen vanuit Q-park Bolwerk.

Openingstijden: Di t/m vrij 09:30 – 18:00 uur | Do 19:00 – 21:00 uur | Za 09:00 – 17:00 uur

Gouds Genieten

Rate this post

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.