Aloha

ALOHA in de Wildwaterbaan

Ken je zwembad Tropicana in Rotterdam nog? Velen van ons hebben daar vroeger vast weleens gezwommen. Lange tijd heeft het leeggestaan maar tegenwoordig zijn verschillende ondernemers druk bezig om er nieuwe gave plekken te creëren. Aloha is sinds 2013 gevestigd in de Wildwaterbaan van voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana. Sinds 2015 zijn zij onderdeel van Blue City, waar ondernemerschap in de circulaire economie centraal staat. Want zij geloven dat, net als in de natuur, afval niet bestaat.

CIRCULARITEIT

Volgens Aloha zijn zij een vertaling van hun visie op circulariteit. Zo hergebruikt Rotterzwam koffiedik en vliesjes uit de Aloha koffiebranderij als grondstof waarop oesterzwammen gekweekt worden. Deze oesterzwammen worden weer verwerkt tot bitterballen in Aloha en geserveerd met koffiemayonaise. Leuk toch?

WANT ZIJ GELOVEN DAT, NET ALS IN DE NATUUR, AFVAL NIET BESTAAT.

Locatie

Ondanks dat er flink is verbouwd is nog duidelijk zichtbaar dat het hier gaat om een voormalig zwembad. En dat maakt deze locatie wat ons betreft zo bijzonder.
Daarnaast heeft Aloha een heerlijk buitenterras met prachtig uitzicht over de Maas. Wanneer het zonnetje hier schijnt kan je hier goed vertoeven.

 

Liefde voor Koffie

Aloha importeert groene koffie, afkomstig van de beste plantages en branden deze koffie in het restaurant. Ze werken met kleine oogsten waardoor ze regelmatig van koffie soorten wisselen en daardoor steeds nieuwe smaken ontdekken. Iedere donderdag tussen 12:00 en 21:00 uur is het mogelijk om bij het koffiebranden aanwezig te zijn en mee te kijken met de barista van Aloha.

Aloha importeert groene koffie, afkomstig van de beste plantages en branden deze koffie in het restaurant.

Locatiegegevens:
www.alohabar.nl | Maasboulevard 100 | Rotterdam | 010-2108170
Iedere dag geopend vanaf 12:00 uur

Gouds Genieten

 

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.