Bagels & Beans

Wat je krijgt bij Bagels & Beans is vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid.

70ste vestiging in Gouda 

Op 22 februari jl. opende Bagels & Beans haar deuren aan de Agnietenstraat.
Franchisenemer Gwen Gomis start daar de 70ste vestiging van het bekende concept. Met haar 30 jaar horeca ervaring is nu een droom in vervulling gegaan. Gwen wilde al langer iets voor haarzelf beginnen wat met lekkere en gezonde voeding te maken had. Het concept past dan ook helemaal bij haar; gezond, duurzaam en lekker eten in een sfeervol en gezellig restaurant.

Gwen zet zich samen met haar team dagenlijks met veel enthousiasme in. Er zijn 56 zitplaatsen en in de zomer zijn er circa 30 zitplaatsen buiten beschikbaar.

OVER BAGELS & BEANS

Wat je krijgt bij Bagels & Beans is vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid. De koffiebonen zijn bijvoorbeeld afkomstig van een kleinschalige familieplantage in Panama en de vega kip van de Vegetarische Slager.
In 1996 werd de eerste vestiging geopend in de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat. De bagel was toen populair in Amerika, maar nog nauwelijks bekend in Nederland. De mediterrane geuren en kleuren van de Franse badplaats Nice waren destijds een belangrijke inspiratie en zie je dan ook terug in het interieur.

De koffiebonen zijn bijvoorbeeld afkomstig van een kleinschalige familieplantage in Panama en de vega kip van de Vegetarische Slager.

Locatiegegevens:

www.bagelsbeans.nl | Agnietenstraat 2 | 2801 HX Gouda | 0182-820383
Openingstijden:
Ma en Zo  09:58 uur – 17:32 uur
Di t/m Za  08:32 uur – 17:31 uur

Gouds Genieten

Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.