Best Western Plus City Hotel Gouda

Kaas, stroopwafels en kaars

In het historische centrum van Gouda vind je het Best Western Plus City Hotel Gouda. Gelegen aan één van de mooiste grachten van de stad. Dit prachtige hotel omarmt Gouda in zijn geheel en herinnert aan de rijke geschiedenis van Gouda. Het hotel heeft  101 kamers en 7 vergaderzalen verdeeld over drie verdiepingen die elk een Gouds thema hebben. De 3 suites in het hotel kennen elk hun eigen unieke Goudse thema: kaas, stroopwafel en kaars.

Alles op wandelafstand. Ideaal gelegen dus.

Het hotel maakt deel uit van Het Bolwerk, een project dat de laatste jaren steeds verder oprukt als begin en eindpunt van een perfecte dag of weekend Gouda. Tegen het hotel aan bevind zich Q-park Bolwerk, waarin vanuit het hotel voordelig geparkeerd kan worden. Daarnaast liggen restaurants als Unique, Brunel, de Kleischuur, en LF Gouda op wandelafstand net als de winkels. Ideaal gelegen dus.

Wist u dat?

Voor het tweede jaar op rij mag Best Western Plus City Hotel Gouda zich het beste Best Western hotel van Nederland noemen. Jaarlijks worden alle Best Western hotels in Nederland gecontroleerd op de internationale eisen die Best Western stelt op het gebied van onderhoud, kwaliteit, service, personeel, schoonmaak en branding. Het hotel dat de beste resultaten behaalt, ontvangt de ‘Best Western Quality Award’. Naast de Quality Award onderscheiding van Best Western behoort BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda tot de 1% hotels wereldwijd die van reizigers de Tripadvisor Travellers’Choice award 2015 hebben ontvangen.

Slaap je dit jaar bij Best Western en zoek je tips voor je bezoek aan de stad? Kom lekker Gouds Genieten!

TYPE KAMERS

COMFORT KAMER 

De ruime Comfort kamers met boxspring bedden geven je de ruimte om te ontspannen. De Comfort kamers hebben uitzicht op de omgeving of op de binnentuin van het hotel. Alle kamers hebben een inloopdouche of een instapbad en een separaat toilet.

EXECUTIVE KAMER 

De ruimere en luxere Executive kamers met boxspring bedden geven je optimaal de ruimte om tot rust te komen. Elke kamer heeft een ruim zitje en een sofabank/bed. De Executive kamers kijken uit op de omgeving van het hotel. Alle kamers hebben een inloopdouche of een instapbad en een separaat toilet.

SUITE 

De 3 Suites zijn elk ingericht met een knipoog naar een Gouds thema: kaas, stroopwafels en kaarsen. Alle Suites beschikken over dezelfde faciliteiten als de Executive kamers met als aanvulling een ruime inloopdouche, een ligbad, een apart zitgedeelte en een iPod Docking System.

Gouds Genieten

Locatiegegevens:

Best Western City Hotel Gouda | Hoge Gouwe 201 | LE Gouda | 31 (0) 182 86 00 86 | info@bestwesterngouda.nl

Rate this post

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.