Chocolade Fabriek

Een plek die je hart sneller laat kloppen, een plek waar je wil zijn, een plek om trots op te zijn!” 

Een bijzondere plek

Gouda is een prachtige locatie rijker geworden; de oude Chocolade fabriek van Steenland is omgetoverd tot de  stadsbibliotheek van Gouda. De bibliotheek Gouda, Streekarchief Midden-Holland, de Drukwerkplaats en Kruim maken van de nieuwe Chocoladefabriek een bijzondere plek.

In alle rust een boek lezen, studeren, heerlijk eten of gewoon genieten van een kop koffie bij Kruim. Jong en oud kunnen hier urenlang vertoeven en genieten van de fijne sfeer en ambiance.

Chocolade Fabriek

Hier wil ik zijn

Bij binnenkomst dacht ik direct: ‘Hier wil ik zijn, hier mogen we trots op zijn!’ Gelukkig was ik vroeg èn had ik mijn camera mee (natuurlijk!). In alle rust kon ik rondlopen, genieten en foto’s maken.

De grote brede trap nodigt direct uit om een kijkje boven te nemen. Daar trof ik o.a. een aantal interessante drukpersen aan waarmee de prachtigste dingen kunnen worden gemaakt. De persen, de letters, het papier: een groep enthousiaste handzetters en drukkers houden een techniek levend die aan de wieg staat van prachtige boekproducties.

Chocolade Fabriek Gouda

De Chocoladefabriek, een prachtige plek in Gouda. Ik hoop met mijn blog en enthousiasme nóg meer mensen te enthousiasmeren om een kijkje te nemen in dit prachtige nieuwe hoogtepunt van Gouda.- “Ontdek, beleef & geniet”!

De Chocoladefabriek; Klein Amerika 20, 2806 CA Gouda; Tel: 0182 590 101; Foto’s: Danielle Verkuijl-Munnik

Locatiegegevens:

www.chocoladefabriekgouda.nl | Klein Amerika 20| 2806 CA Gouda

De Chocoladefabriek is iedere dag geopend van 09.00 tot 21.00 uur

Gouds Genieten

Rate this post

10 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.