Boomboxx Store

Verassing en vernieuwing

Boomboxx Store is een onafhankelijke retailer en is sinds 2014 gevestigd in de Zeugstraat van Gouda. Naast sneakers en een geselecteerd kleding assortiment verkoopt Emile van Boomboxx oa ook gave horloges, caps en zonnebrillen.
Verschillende stijlen worden gecombineerd; fashion, outdoor, streetwear en skatescene waarbij juist dìe gemaakte keuzes zorgen voor verassing en vernieuwing.

Verschillende stijlen worden gecombineerd; fashion, outdoor, streetwear en skatescene waarbij juist die keuze zorgt voor verassing en vernieuwing.

Boomboxx staat voor design, eigenwijs, originaliteit en kwaliteit van iconische labels, aangevuld met de beste hedendaagse merken. Zo verkopen ze sneakers van minder mainstream merken als Karhu, Clae en Meyba, maar ook de merken Puma en Converse vind je hier terug.

Een perfect geheel

Direct bij binnenkomst is zichtbaar dat er een ondernemer is geweest met hart voor zijn zaak en zijn producten, maar die ook feilloos weet welke uitstraling hij wil dat de winkel heeft. Alle keuzes, alle kleuren en alle producten, bij Boomboxx is het een perfect geheel.

Boomboxx heeft naast de fysieke winkel ook een goedlopende webshop. Zo vertelt Emile dat ook mensen buiten Nederland de website steeds beter vinden.
Niet alle producten staan online, zo is de hele kledingcollectie niet toegevoegd aan de webshop.


Gouds Genieten

Locatie gegevens:

www.boomboxx.nl | Zeugstraat 52 | 2801 JC | Gouda | 0182-525900
Ma 13:00 uur – 17:30 uur
Di – Vr 10:00 uur – 17:30 uur
Donderdag: Koopavond 21:00 uur

Boomboxx Store

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.