Branding Beachclub

De som der delen

Het is natuurlijk altijd moeilijk om een combinatie te vinden tussen de fantastische plek, de goede smaak, een goede prijs en een fantastische sfeer. Bij Gouds Genieten gebruiken we dan ook de som; P + P + S + S = GG. Nu denken we toch weer een fijne hotspot gevonden te hebben voor de heerlijke zomerdagen.

Als we eerlijk zijn zonk ons de moed bij aankomst al een klein beetje in de schoenen; Een rij. Natuurlijk was het een heerlijke dag, maar om 12 uur in de middag vind je toch normaal nog wel een plekje? Bij branding ook, maar dan moet je misschien wel heel even wachten. Laat dat je niet ontmoedigen. Dan doe je jezelf echt tekort, zeker nadat je eindelijk een parkeerplek hebt gevonden (dan hebben we ook gelijk maar het enige nadeel van Branding, en eigenlijk Noordwijk, genoemd).

There’s a place where happy people go

De keuken kas

Nadat we heel even in de rij stonden werden we vergezeld naar onze tafel. Gelijk bij het eerste contact met het personeel, merk je dat daar aandacht aan wordt besteed. Daar houden we van! We kregen een plek met een bank, een voetbankje en een klein tafeltje vlak bij de kas, waar ook twee koks aan de slag waren. En ondanks de drukte werden we daar opeens overvallen, misschien wel een beetje door de muziek; onstpanning. Heerlijk.

De kaart is onopvallend opvallend. Je ziet bij elk gerecht dat het net wat verder gaat dan wat we gewend zijn aan het strand, behalve de prijs, die blijft prima in de maat. Hebben we al gezegd dat we daar van hielden?

Een mix van Ibiza en Scandinavië

En dan is Branding Beachclub ook nog eens fantastisch aangekleed. Laten we het maar een mix noemen van Scandinavie en Ibiza, wat natuurlijk moeilijk voor te stellen is, maar we hopen dat de foto’s voor zich spreken. Uiteindelijk hielden wij vooral een heerlijk ontspannen vakantiegevoel over. Doelstelling geslaagd!

Het hele jaar door

Wij gaan zeker nog een keer terug om Gouds te Genieten in Noordwijk. Overigens wordt de branding Beachclub in de winter omgebouwd tot winter lodge en we kunnen ons haast niet voorstellen dat dit op zijn minst net ze heerlijk toeven is. Een aanrader!

 

Locatie gegevens: 

Branding beach | Kon. Astrid Boulevard 105 | 2202 BD | Noordwijk | 071 511 9494

Gouds Genieten

Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.