Brasserie – Bar de Zalm

Brasserie-Bar de Zalm is een van de bekendste locaties in Gouda.
De ideale plek om te genieten van lekker eten, een gezellige borrel of een tof feest. Lees hieronder waarom deze plek het bezoeken waard is en ontdek alles over Brasserie-Bar de Zalm!

Het eeuwenoude statige pand ligt op steenworp afstand van het prachtige stadhuis van Gouda.

Een klassieker

Wist je dat Brasserie – Bar de zalm gevestigd is in een van de oudste voormalige herbergen van Nederland? Al in 1522 waren gasten hier welkom voor een maaltijd en een overnachting, waarbij de paarden in de achtergelegen stallen konden worden verzorgd. Inmiddels zijn de stallen verbouwd tot het restaurant “Koeien en kaas” die de keuken met “De Zalm” deelt. De Zalm is vooral sinds de laatste verbouwing een hippe plek om te eten en te borrelen, waarbij de Friday Afternoon Drink (FAD), elke eerste vrijdag van de maand, niet onvermeld mag blijven. Dat kan ook haast niet, de meute mensen op het terras is dan al van grote afstand te zien.

LEKKER ETEN

Ga je voor de brunch, een lekkere lunch of een diner in de avond? Iedere zondag vanaf half 12 kan je genieten van een brunch. Een uitgebreid buffet bestaande uit luxe belegde broodjes, hangop, vers fruit en vele andere lekkernijen. Wel even reserveren van te voren!
Blijf je lekker dineren? Dan kan je uit de voor, hoofd -en nagerechten op de menukaart vast wel iets lekkers vinden. Kinderen kan je laten proeven voor de helft van de prijs!

Ben je een visliefhebber? Dan is het nieuwe concept Fish Market iets voor jou! Iedere dag ligt er achterin het restaurant verse vis voor je klaar. Je kiest iets lekkers en de chef informeert en adviseert je over de verschillende bereidingswijzen en bijpassende garnituren van het seizoen. En terwijl jij je wijntje drinkt en geniet van je gezelschap gaat de kok voor jou aan de slag. Fijn toch!?

BORRELEN

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert Brasserie – Bar de Zalm de Friday Afternoon Drink (FAD). Geniet van een lekkere cocktail, fijne muziek, gezellige mensen en vier het weekend!

FEEST!

Het eeuwenoude statige pand ligt op steenworp afstand van het prachtige stadhuis van Gouda. De ‘grote Zalm zaal’, met uitzicht over de Markt en het Stadhuis, leent zich perfect voor een zakelijke bijeenkomst, receptie of (huwelijks)feest.

Agnietenkapel

Feestje vieren, borrelen of eten in de Agnietenkapel? Dat kan! Bar – Brasserie de Zalm verzorgt graag alles tot in de puntjes en tovert de kapel om in een prachtige feest locatie. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Agnietenkapel Gouda

Locatiegegevens

www.dezalm.com | Markt 34 | 2801 JJ Gouda | 0182 686 976

maandag10:00 uur – 01:00 uur
dinsdag10:00 uur – 01:00 uur
woensdag10:00 uur – 01:00 uur
donderdag09:00 uur – 02:00 uur
vrijdag09:00 uur – 02:00 uur
zaterdag09:00 uur – 02:00 uur
zondag12:00 uur – 01:00 uur
Gouds Genieten

Rate this post

5 Comments

  1. Jo Mulholland

    Mijn Oom Chris (Mul) heeft daar gewerkt en ik vind het zo fijn dat ik er met mijn ~in Sydney-geboren~ Australische moeder, dochter en zoon, geweest ben. (Ik ben nu 74. Was 12 toen wij emigreerden.) Zoon en dochter hebben van hun bezoek aan Gouda genoten. Voelden zich echt ’thuis’.
    (Was:) Joop Mul – nu Jo Mulholland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.