Brood & Ko

In alle vroegte

Vanuit de bakkerij in Bodegraven levert Brood & Ko iedere dag vers brood en banket aan de zes Brood & Ko vestigingen in de regio. De brood- en banketbakkers staan elke dag in alle vroegte op om met hart en hand de lekkerste en mooiste producten te maken.

Met hart en hand gebakken.

 

DE BAKKERIJ

De broden worden met de beste ingrediënten gemaakt, en wat overbodig is wordt weggelaten. Tijd is een belangrijk ingrediënt, want echte smaken hebben tijd nodig om zich te ontwikkelen. De steenovenbroden hebben iets extra’s, zij worden gebakken op een stenen ovenvloer. Dat geeft de broden een krokante korst en een mals kruim.


SPECIALITEITEN

De specialiteiten van Brood & Ko zijn; Steenovenbrood, Ko-Fit, Spelt & Gluten-arm brood. Ko-Fit is een bijzondere broodlijn en bestaat uit broden met elk uitsluitend natuurlijk ingrediënten en dus zonder overbodige toevoegingen. De broden bevatten minder zout, geen kleurstoffen, extra mineralen en vezels en zijn daardoor hartstikke goed. Daarnaast zijn alle Ko-Fit broden lactose-vrij en uitsluitend verkrijgbaar bij alle winkels van Brood & Ko !

Gouds Genieten

Locatiegegevens: 
www.broodenko.nl | Lange Tiendeweg 18 | 2801 KH | Gouda | 0182-748751
Openingstijden: Ma – Vrij 08:30 uur – 18:00 uur | Za 08:00 uur – 17:00 uur

 

Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.