Bunderhof II

Gelukkig, gelukkiger, gelukkigst

Gouda staat de laatste tijd vaak positief in het nieuws. Mensen in Gouda zijn heel gelukkig, we hebben een paar van de beste culturele trekpleisters van Nederland en we grenzen aan een steeds sterker wordend merk: Het groene Hart.

Gouda, de boezem van het groene hart

Het project Bunderhof II ligt letterlijk op een steenworp van de prachtige Reeuwijkse plassen en dichtbij de prachtige Goudse binnenstad. Het project sluit aan op de eerste fase van Bunderhof, waarin 35 luxe woningen in dezelfde architectuurstijl zijn opgeleverd. Als echte Gouds genieters kunnen wij in ieder geval zeggen dat we graag eens bij je binnen komen kijken als je de sleutel krijgt.

Klassiek maar helemaal bij de tijd

Bunderhof II bestaat uit 14 luxe woningen verdeeld over drie categorieën; twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en notariswoningen. De prijzen variëren van € 539.500,- tot € 1.039.500,- v.o.n. De notariswoning is met een oppervlakte van maar liefst 275 m² extra bijzonder, omdat je deze woning samen met de architect op smaak kunt maken.

Bunderhof II wordt gerealiseerd in de wijk Bloemendaal in Gouda. Met een perfecte ligging ten opzichte van de Reeuwijkse Plassen biedt deze plek je naast rust en ruimte ook alle voorzieningen zoals een overdekt winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen.

Hier kun je wel aan wennen

Bunderhof II biedt, mede vanwege de diversiteit aan woningtypen en de variëteit aan uitbreidingsmogelijkheden, voor elk wat wils! Of je nu op zoek bent naar een karakteristieke twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande villa, je vindt het hier!

Een dagje Op proef

En als je dan enthousiast geworden bent kom dan eens langs. Parkeer je auto in q-park Bolwerk en wandel de binnenstad in. Hier vind je al die plekjes waardoor je aan het eind van de dag zal zeggen; “Hier kan ik wel aan wennen. We horen graag jullie ervaringen!


 

Contactgegevens: Bunderhof II | Era Countour | TW3 Makelaardijk

Gouds Genieten

Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.