Culifeest Gouda

Geprikkelde zintuigen

Elk jaar kunnen liefhebbers van lekker eten genieten op het terrein van GOUDasfalt tijdens Culifeest Gouda! Pop-up restaurants, muziek, entertainment en kinderactiviteiten zorgden dat de zintuigen prikkelden. Gouds Genieten heeft dit hotspot evenement natuurlijk bezocht en doet verslag.

Aan alles gedacht

Genieten van diverse heerlijke gerechtjes, borrelen aan het bier- en wijnplein en een lekkere kop koffie scoren bij de espressobar van de koffiefabriek. Een hapje bij de  seafood bar, ontspannen bij de sigarenlounge of je lekker vergapen aan mooie Volkswagens of Volvo’s, Aan alles was gedacht!

Unique

Culinaire hoogstandjes, dàt zien we graag bij een culifeest!

4 avonden, 4 thema’s.

* Business Night Thursday; een besloten avond voor alle ondernemers uit Midden-Holland.
* Jazz Friday: een knipoog naar het fameuze Randstad Jazzfestival van weleer.
* Food & Festival Saturday: lekker genieten in (food)festivalsferen
* Lazy Sunday Lounge: lekker relaxen en oa genieten van de traditionele High Tea

GOUDasfalt

De locatie GOUDasfalt, het voormalig Koudasfalt terrein, is gelegen aan de Hollandse IJssel en kijkt uit op de Goudse binnenstad en het polderlandschap Krimpenerwaard. Vanaf de binnenstad kon je gemakkelijk met het pontje GEIN’ naar de andere kant van het water. Dit pondje fungeerde in de jaren ’30 als fiets- en voetveer en wordt nu ingezet tijdens festiviteiten op GOUDasfalt.

CULIKAART

En na de heerlijke hapjes, het meegevallen weer, moeten er toch ook wel wat negatieve puntjes zijn. Dat zijn er weinig. Als we dan toch iets moeten noemen zou het om de betaalpas van Culifeest Gouda gaan. Het gemakkelijk betalen ging uiteindelijk lastiger dan gehoopt, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Gelukkig kon je uiteindelijk met muntjes betalen en dat werkte ook prima!

Sigar bus

De GOEDE SFEER culifeest gouda

We kunnen niet anders zeggen dat de sfeer tijdens Culifeest Gouda top was! Daarbij weten mensen het GOUDasfalt terrein inmiddels goed te vinden en dat hebben we kunnen merken. Veel mensen uit Gouda en omstreken bezochten het festival en genoten van hetgeen Culifeest te bieden had. Gelukkig liet het weer het toe om tot in de late avonduurtjes lekker buiten te genieten.

We kunnen niet anders zeggen dat de sfeer tijdens Culifeest Gouda top was!

Ook voor kinderen was er genoeg te doen!

CULI

En bij een Culifeest horen natuurlijk culinaire hoogstandjes, Die hebben we gevonden en we hebben genoten! De gerechtjes bij Unique en het Vaantje lichten we hier toch even uit. Mooie kunstwerkjes en verassende smaakcombinaties. Wij hopen dan ook dat ze tijdens Culifeest 2018 weer van de partij zijn!

Mooie kunstwerkjes en verassende smaakcombinaties.

 

Gouds Genieten

 

Rate this post

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.