Aan de jachtvijver

Exclusief wonen aan De Jachtvijver

Een prettig vakantiegevoel na een lange werkdag. Dat vinden wij Gouds wonen! Dat begint al zodra je door de nieuwe woonwijk Westergouwe richting De Jachtvijver rijdt. Je ziet de twaalf royale twee-onder-een-kappers, waarvan er één van jou is. Heel veel huis, heel veel privacy en heel veel rust. Terwijl je de auto op jouw eigen oprit parkeert, hoor je het kabbelende water van de historische jachtvijver al. Je ruikt de geur van pas gemaaid gras in jouw tuin, die grenst aan deze vijver. Op jouw eigen vlonder staan twee glazen gekoelde witte wijn klaar. Zo voelt vakantie, zo voelt wonen aan De Jachtvijver. Elke dag.

Ruimte, luxe en privacy

Aan de rand van Westergouwe wordt De Jachtvijver gerealiseerd. Dit kleinschalige deelproject bestaat uit twaalf twee-onder-een-kapwoningen waar niet beknibbeld is op ruimte en luxe. De woningen zijn, samen met de kadewoningen van De Nieuwe Stadskade, gesitueerd op Eiland 1 en liggen in een halve maan rond de archeologische vijver.

Evenals de woning is ook de privétuin royaal opgezet. Een tuin die eindigt op uw eigen vlonder aan de pittoreske jachtvijver.

Eilandgevoel

Aan De Jachtvijver is het goed wonen. Vrij wonen bovendien, want je woont aan het rustgevende water op een uniek eiland. Hier kun je even ontsnappen aan de hectiek van alledag. Om daar vervolgens met hernieuwde energie weer in terug te keren. Rust en ruimte, water en groen, de Goudse geneugten dichtbij: dát is exceptioneel wonen aan De Jachtvijver!


De pluspunten op een rij
•. ​Tussen 152 en 175 m² woonoppervlakte
•​  Eigen garage
•. Minimaal drie slaapkamers
•​  Veel indelingsvariatie en keuzemogelijkheden
•. ​Een privétuin grenzend aan de vijver
•. ​Te koop vanaf € 455.000,- v.o.n.

Meld je aan voor de nieuwsbrief op www.aandejachtvijver.nl en je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.