De Legowinkel (Playtoday)

Kleine jongens worden (heel) groot

In een klein winkelpandje aan de Lange Groenendaal openden twee beste vrienden in oktober 2012 een LEGO shop. De winkel vol met LEGO was zó succesvol dat zij in 2013 verhuisden naar een groter pand aan de Lange Tiendeweg. Een team met leuke jonge medewerkers helpen je met veel enthousiasme aan de gaafste LEGO. Ook toveren zij keer op keer de winkel om in de coolste LEGO thema’s.

Een  lego Uitleefparadijs

Achterin de winkel is een grote bouwruimte, welke onlangs helemaal is vernieuwd. De ruimste is nu bijna twee keer zo groot en staat vol met nieuwe speelmogelijkheden. Zo is er een spiksplinternieuwe racehelling en bouw je er je eigen auto. Voor de allerkleinsten is er nu een DUPLO speelhoek met een trein. Toekomstige techneuten kunnen zich uitleven aan de nieuwe TECHNIC bouwtafel.

De grootste en gezelligste LEGO speciaalzaak van Holland

Kinderfeestje?

In deze bouwruimte organiseren ze ook kinderfeestjes. De mannen van de legowinkel zorgen voor een gevarieerd programma waarmee aan alle kinderen wordt gedacht. Als ouder kun je niet meer stuk! Reserveer op tijd een datum, want de feestjes zijn een succes!

De grootste belevenis van Holland

Vul je eigen beker met favoriete stenen aan de 4m brede blokjesmuur of bewonder de vitrines met prachtige bouwwerken. Vaak is er in de vitrines ook nog een mooi raadsel te vinden. En natuurlijk heeft deze speciaalzaak ook de mogelijkheid om alleen een poppetjes samen te stellen en mee te nemen.

Wist je trouwens dat deze winkel de grootste LEGO speciaalzaak van Holland is? Kom snel eens een keer in de binnenstad van Gouda kijken. Voor papa’s en mama’s zitten Brownies en Downies, De Tafel van 10 en de Kruim vlakbij. Wij zijn fan!

STEM! 

Hoe leuk is dit?! Ons mooie stadhuis in LEGO steentjes! Breng je stem uit en wie weet ligt deze versie binnenkort in de winkel!

Stem hier: https://ideas.lego.com/projects/b87e54be-918f-4a67-889a-6dacbe4bb3aa

Locatiegegevens:

 www.playtoday.nl | Lange Tiendeweg 31 | 2801 KE Gouda | Parkeren kun je het best op Klein Amerika.

Ma 13:00 – 17:30 | di t/m za 09:30 – 17:30 | koopavond (do) 18:30 – 21:00 | 1e zo v/d maand 13:00 – 17:00

Gouds Genieten

Rate this post

3 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.