Gewoon Gouds

Doe maar gewoon Gouds

Wanneer je de Markt oploopt van Gouda en je laat je blik vallen op de aangrenzende terrassen, dan is de kans groot dat je oog valt op Gewoon Gouds. Lunchen, dineren of borrelen op een unieke locatie met zicht op het prachtige stadhuis!

Het mooie uitzicht vanaf Gewoon Gouds

Op de eerste verdieping vind je het sfeervolle restaurant dat vooral geschikt is voor lunch en diner. Beneden tref je het café waar je kan genieten van verse koffie, een goed glas wijn of een van de 35 biersoorten.

Lunchen, dineren of borrelen op een unieke locatie met zicht op het prachtige stadhuis!

Een plek aan het raam

Eigenlijk is het altijd druk op het terras bij Gewoon Gouds, maar als je een keer twijfelt, loop dan vooral naar binnen en kijk of op de eerste etage een plek bij het raam vrij is. Want vooral in het najaar, als het al donker begint te worden en de kerstverlichting in de bomen hangt, is dit toch echt een top plek. Wij houden ervan!

Eigenlijk is het altijd druk op het terras bij Gewoon Gouds.

Hard voor weinig

En als je er dan een paar keer geweest bent, dan herken je misschien die ene man, die keihard werkt en bijna onafgebroken aanwezig lijkt te zijn. Dan weet je direct dat je de eigenaar, Joost, ontmoet hebt. Hij gaat ervoor, en dat blijkt!

Kies je voor ‘Gewoon’ of Gouds’?

Wist je dat de garnalenkroketten en bitterballen bij Gewoon Gouds door POMMS’ Gouda worden geleverd? Yum. Yum.

Luqx

Tussen de ijssalon Lekker Gouds ijs en meer… en Gewoon Gouds treft je Luqx. Luqx is een restaurant/bar en is geschikt voor het houden van een
besloten diner, verjaardagsfeest of een ongedwongen borrel! Je kan zelfs kosteloos reserveren en betaalt alleen datgene wat je verbruikt, fijn toch?
De ruimte is groot genoeg voor 60 personen dus mocht je op zoek zijn naar een locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag of een zakelijke presentatie, dan ben je hier bij Luqx bij het juiste adres.

Gouds Genieten

Locatiegegevens:
www.gewoongouds.nl | Markt 42-44 | 2801 JK Gouda | +31(0)182529216

maandag 08:30 uur – 00:00 uur
dinsdag 08:30 uur – 00:00 uur
woensdag 08:30 uur – 00:00 uur
donderdag 08:30 uur – 01:30 uur
vrijdag 08:30 uur – 01:30 uur
zaterdag 08:30 uur – 01:30 uur
zondag Gesloten

 

Rate this post

4 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.