GoStores Gouda

Kennen jullie GoStores al?

Aankomende periode gaan we jullie meenemen naar GoStores in Gouda en belichten we wekelijks een ondernemer! Ontdek alles over GoStores Gouda en welke items een echte must-have zijn. En omdat deze maand in het teken staat van de Oktober Woonmaand kunnen jullie mooie prijzen winnen. Hoe? Lees gauw verder!

Ontdek alles over GoStores Gouda en welke items een echte must-have zijn.

Bron: GoStores Gouda

Een ideale ligging en een goed idee

Onlangs vierde GoStores Gouda haar 5 jarig bestaan in Gouda. Het winkegebied ligt dan ook wel op een ideale plek, vlak bij de A12 en A20. Daarnaast is de combinatie van winkels en horeca natuurlijk ideaal voor een dagje lekker winkelen, zeker in combinatie met een langer verblijf in Gouda of een leuke dag uit in de binnenstad.

Bron: GoStores Gouda

Alles “onder 1 dak”

Ruim 20.000 bezoekers per week vinden hier hun spullen met betrekking tot wonen, klussen, tuinieren en outdoor. En er zijn 1.000 parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren! 

GoStores in Gouda worden nu gevormd door Kwantum, Beter Bed, Prominent, Beddenreus, Profijt Meubel, Bruynzeel keukens, Floor Outlet, GAMMA, Vrijbuiter, Auping, XOOON, Superkeukens, Henders & Hazel, Pronto Wonen, Carpetright, Prestige meubel, Restaurant Wereld Atlantis en lunchroom de Go-In.

Ruim 20.000 bezoekers per week vinden hier hun spullen met betrekking tot wonen, klussen, tuinieren en outdoor.

Oktober Woonmaand 

De oktober woonmaand. Dé maand waarin je veel inspiratie op kunt doen voor het verbouwen en inrichten van jouw huis. Zo kun jij jouw droomhuis realiseren of alvast ideeën opdoen aan de hand van de laatste trends. De ondernemers van GoStores Gouda hebben in deze maand speciale acties. Daarnaast kan je kans maken op een van de vijf cadeaucheques van 100,00 euro of advies van een woonstyliste bij jou thuis. 

Maak kans op een van de vijf cadeaucheques van 100,00 euro of advies van een woonstyliste bij jou thuis.

WINACTIE

Laat in een reactie op het FB/instagram bericht over GoStores Gouda aan ons weten waarom jij zo’n cadeaucheque goed kan gebruiken. Vergeet vooral niet de pagina van GoStores Gouda te liken, want onder de reacties worden op 27 oktober 6 winnaars bekend gemaakt via de socialmedia kanalen van GoStores Gouda! 

Bron: GoStores Gouda

Dus: 

  • Laat aan ons weten waarom jij de wooncheque of woonadvies goed kan gebruiken, zie bericht op FB/Instagram van Gouds Genieten. 
  • Like de FB/Instagram pagina van GoStores Gouda 
  • 27 oktober maken we de 6 winnaars bekend! 

Super leuk toch? 

Volgende week starten we met het uitlichten van de eerste ondernemer. Volg onze FB pagina en/of Instagram (stories) om alle must-haves niet te missen! 

Gouds Genieten

GoStores Gouda | Elburgplein 20 | 2803 PX | Gouda | website

GoStores Gouda
Stem nu!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.