GOUDS GENIETEN 1 jaar!

Hoera, 1 jaar!

De eerste verjaardag van Gouds Genieten is een feit! 11 februari 2017 lanceerden we de website van Gouds Genieten in LF Gouda. Een moment waar we graag aan terug denken. Het was het begin van iets nieuws, iets leuks, iets positiefs. Want Gouda is een geweldige stad en dat mag iedereen weten, toch? We hebben het afgelopen jaar al veel leuke plekken met jullie gedeeld. Gouds Genieten hotspots die een bezoek waard zijn!

We hebben genoten van vele leuke ontmoetingen met inwoners en ondernemers in Gouda. En van het aanhoren van mooie verhalen en de duizenden foto’s die we mochten maken. Genieten!

We zijn blij en dankbaar met de leuke samenwerkingen die we zijn aangegaan en kijken uit naar de nieuwe plekken die we in 2018 onder de aandacht gaan brengen..

We hebben genoten van vele leuke ontmoetingen met inwoners en ondernemers uit Gouda

Winkelend GOUDA in 2017

Graag kijken we met jullie terug op 2017. Want er is veel gebeurd in Gouda maar er staat ook nog veel te gebeuren!

Gelukkig is de economie aangetrokken en hebben we veel nieuwe winkel erbij gekregen. De grootste rotte kies was toch wel het oude Roobol pand aan de markt. Eindelijk vond deze een nieuwe bestemming als enorme Woerdman. Een geweldige ontwikkeling. Maar er gebeurde nog meer. Kinderen aan het water verhuisde en veranderde van naam in Onze Nieuwe Winkel. De Tafel van 10 was stiekem op zoek naar een nieuwe plek en vond uiteindelijk een ideale stek aan het eind van de Lange Tiendeweg. Het doorlopende succes van David’s Gelatto, de Chocoladefabriek, de Legowinkel en de komst van de Tafel van 10 en El Deinte zorgen voor drukte in de Tiendeweg. Pandora’s Bottle verhuisde naar de Raam, waardoor dat deel van de binnenstad direct een bezoekje waard is. En er komt nog meer aan; Your Footprint & Miss Banana gaan veganistisch eten helemaal hot maken. Overigens baalden we wel flink van het verdwijnen van Blokzijl, maar gelukkig openen ze binnenkort hun nieuwe winkel!

Your Footprint & Miss Banana gaan veganistisch eten helemaal hot maken.

In het oude pand van de tafel van 10 kwam aan het einde van 2017 Legendary naar Gouda. Elke heeft de sprong uit België gewaagd en wij zijn heel blij dat ze de heerlijke chocolade uit België heeft meegenomen naar Gouda.

Verder kijken we heel erg uit naar de komst van het mooie hotel en restaurant in het weeshuis, en zijn we reuze benieuwd naar de echte kaas ervaring (Cheese experience) in de oude arcade bioscoop.

Evenementen

En dan de evenementen. We hebben weer genoten van Culifeest Gouda op KoudAsfalt. Ergens hopen we natuurlijk nog steeds op een goede loopbrug naar de binnenstad, maar een evenementen locatie als deze is natuurlijk heel belangrijk als we een bruisend Gouda willen. We vinden het dan ook super tof dat Riverdale naar Gouda komt! Zijn jullie trouwens ook bij Rrrollend geweest? Foodtrucks, muziek en de relaxte sfeer. we hebben genoten!

We hebben trouwens ook genoten van Zotte Zaterdag en de Museum Havendagen. We hebben het idee dat het steeds drukker wordt op deze evenementen. Het is gezellig en past helemaal bij de oude binnenstad en rijke historie van Gouda.

En wat vonden jullie van de Goudse Ijsbaan? Tof toch? Ontelbaar veel rondjes schaatsen rondom ons mooie stadhuis. Het was een succes! We hopen dat de ijsbaan er dit jaar weer net zo mooi bijstaat. Hopen jullie mee?

OP NAAR JAAR 2

En wij? We zijn nog iedere dag trots op ons eigen/unieke concept en zijn enorm dankbaar dat we de afgelopen maanden zoveel mooie mensen hebben mogen ontmoeten. Mensen met een verhaal, een passie, een droom. Mensen die allemaal iets moois bijdragen aan onze geweldige stad Gouda. Met veel plezier delen wij ons enthousiasme met onze foto’s en de verhalen van anderen. En dat blijven we lekker doen! We gaan aan de slag met nog veel leuke plannen en ideeën.

Tienduizenden mensen hebben via onze site en sociale media kanalen ondernemers en evenementen in Gouda gevonden, niet alleen uit Nederland, maar uit meer dan zestig andere landen. Gouda is een hotspot, en de wereld mag het weten!

Gouda is een hotspot, en de wereld mag het weten!

Gouds Genieten

One Comment

  1. Nancy den Ouden

    Ten eerste gefeliciteerd! Ik geniet altijd van jullie berichten op Facebook en Instagram. Zo leuk om al het nieuws van Gouda te kunnen lezen via jullie sociale media. Ik woon sinds een aantal jaren in Schoonhoven en blijf zo altijd op de hoogte van alle nieuwtjes, geolande evenementen (vaak nog eerder dan degene die er wonen 😉) al het nieuws van de binnenstad. Door jullie site en nieuws ga ik eigenlijk altijd even kijken als ik in Gouda ben waarover ik heb gelezen. Vind het een super leuke informatieve, enthousiaste site met prachtige foto’s. Ga zo door! Zo mis ik “mijn” stad een beetje minder. Want eens een “Gouwenaar altijd een Gouwenaar” ❤😁

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.