Gouds Glas

Over een paar maanden heeft Gouda er een nieuwe hotspot bij; Gouds Glas! Het leegstaande Wibra pand naast Gewoon Gouds wordt binnenkort omgetoverd tot een prachtige brasserie, restaurant en wijnbar. De ontwerpen die door De Horeca Fabriek zijn gemaakt zien er veelbelovend uit. Wij zijn begonnen met aftellen, jullie ook?

Geschiedenis

Het pand waarin Gouds Glas komt heeft een rijke historie. Vele Gouwenaars zullen zich vast nog restaurant de Beursklok en de Beursklok passage herinneren. Maar ook de winkels Scholten en recentelijk de Wibra waren hier gehuisvest.

Beursklok passage

Gouds Glas

Gouds Glas moet een plek worden waar iedereen zich thuis kan voelen. Eten voor een mooie prijs. Genieten van een lekker 3-gangen menu of iets bestellen vanaf de kaart. Op de menukaart zal je veel lokale -en streekproducten tegenkomen. Kaas & stroopwafels krijgen een vaste plek op de kaart!

Gouds Glas moet een plek worden waar iedereen zich thuis kan voelen.

Gouds Glas | Ontwerp: De Horeca Fabriek

Met een lengte van 90 meter heeft Gouds Glas straks ruimte voor 300 zitplaatsen. Buiten komt een heerlijk terras waar maar liefst 150 mensen kunnen plaatsnemen.

WIJNBAR & EVENEMENTEN

Je Goudse Glas hef je oa in de wijnbar. De vide is perfect voor borrels en kleinschalige evenementen. Een plek waar bruidsparen en bedrijven een fantastisch feest kunnen vieren. Maar waar ook toeristen met open armen worden ontvangen tijdens hun dagje of weekend in Gouda.

Gouds Glas | Ontwerp: De Horeca Fabriek

INRICHTING

Hebben jullie de lichtkoepel gezien bovenin? Deze lichtkoepel van glas gaat voor mooi licht zorgen. Er komen glas-in-lood ramen die verwijzen naar de Sint-Janskerk. Verder zien we in het ontwerp staal -en houtelementen en zijn de mooie boogconstructies opvallend.

Gouds Glas | Ontwerp: De Horeca Fabriek

Er komen glas-in-lood ramen die verwijzen naar de Sint-Janskerk.

Gouds Glas | Ontwerp: De Horeca Fabriek

AFTELLEN

Joost, de eigenaar van het naastgelegen restaurant Gewoon Gouds, heeft mooie plannen met dit pand. En eerlijk is eerlijk, als het wordt zoals De Horeca Fabriek heeft laten zien, dan krijgen we er een FANTASTISCHE hotspot bij in Gouda! De verbouwing start in oktober en naar verwachting gaat Gouds Glas open in januari 2020. Wij zijn begonnen met aftellen..jullie ook?

Gouds Genieten
5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.