Groene Vingers Delft

Groen en hip

Groene Vingers is een echte aanrader als je opzoek bent naar groene planten in je interieur. Tegenwoordig is het hartstikke hip om je huis aan te kleden met groen in combinatie met mooie interieuraccessoires. In deze belevingswinkel deelt men dolgraag de passie voor planten, bloemen en interieur in een rustgevende en inspirerende setting.

Een winkel waar iedereen naartoe moet met een liefde voor mooie planten!

Een grote passie

Bij Groene Vingers verkoopt men planten voor binnen en buiten. Naast beleving krijg je hier ook goed advies vanuit een deskundige achtergrond. Karin Volletering is het creatieve brein achter Groene Vingers Delft. Tijdens ons bezoek spraken we met haar trotse vader; ‘Karin is al vanaf jongs af aan bezig met planten. Het was toen al duidelijk dat dit haar grote passie is.’ Karin heeft inmiddels 16 jaar retailervaring en heeft veel gereisd in het buitenland. De fabrieken die ze daar bezocht produceren items die Karin nu in haar winkel verkoopt.

Groene Vingers neemt je graag mee in hun wereld van groen, wonen, buitenleven en (stads)tuinieren!

In de winkel worden verschillende workshops gegeven, gezellig aan een tafel in de serre, onder het genot van een kop koffie of thee. Groene Vingers neemt je graag mee in de wereld van groen, wonen, buitenleven en (stads)tuinieren!

Gouds Genieten

Locatiegegevens:
www.groenevingersdelft.nl | Burgwal 23 | 2611 GE | Delft | 015-7503121

2.7/5 - (3 stemmen)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.