Hotspots

Hotspots

Hotspots zijn juist die plekken waarvan ik denk dat ze Gouda mooier en leuker maken. Het zijn de plekken waarvan ik hoop dat mensen ze zullen ontdekken en beleven. Gouda heeft tientallen, zo niet honderden, ondernemers die allemaal een eigen manier hebben om zich te onderscheiden. Toch is dit slechts een selectie van de plekken waarvan ik vind dat ze het meest onderscheidend, mooi, inspirerend of heerlijk zijn.

Categorieën

De hotspots op Goudsgenieten zijn onderverdeeld in vier categorieën. De categorieën spreken voor zich. MustSee, Eten&Drinken, Shopping en Overig. Soms is een hotspot zelfs twee dingen te gelijk en zie je die locatie dus ook op verschillende plekken terugkomen. Alle waarvan ik met mijn beste bedoelingen geen Shopping, MustSee of Eten&Drinken van kon maken vind je bij overig. Zo makkelijk is het.

Icoontjes

Soms is het gewoon makkelijk om van te voren te weten of iets goed toegankelijk is met een rolstoel, je er lekker kan werken vanwege de WiFi of vanwege de soort producten die de hotspot verkoopt. Daarvoor gebruiken we 4 icoontjes; Duurzaam, kindvriendelijk, toegankelijkheid en WiFi.

Wij zijn geen specialisten op de bovengenoemde onderwerpen en daarom werken we samen met organisaties en mensen die daar verstand van hebben.

 

Gouds Genieten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.