Jet | Winnaar winactie

En de winnaar is…Jet

Nog niet zo lang geleden vierde Gouds Genieten haar eerste verjaardag! Om die gelegenheid extra onder de aandacht te brengen organiseerden we een winactie. Vanuit alle inzendingen kozen we een winnaar, die vervolgens een leuke shoot ontving van Goudse Fotografie (geen toeval). Natuurlijk konden we het niet laten om even met de winnares, Jet van Nierop, te kletsen. En wat dan het meeste opvalt? Dat er in een leuke stad ook van die leuke mensen wonen! Lees maar mee!

En wat dan het meeste opvalt? Dat er in een leuke stad ook van die leuke mensen wonen!

Jet van Nierop

Mijn naam is…

Mijn naam is Jet van Nierop, ik ben 24 lentes jong en geboren en getogen in ‘t Goudse! Samen met mijn ouders, broer en zusje ben ik opgegroeid in de wijk Kort Haarlem net buiten het centrum. Dat is een super leuke buurt met jaren 20 woningen. Daar ging ik trouwens naar de Prinses Julianaschool waar ik mooie herinneringen aan heb.

Ik houd me graag bezig met…

Ik houd me graag bezig met muziek en ik geniet van mijn christelijk geloof, ik ga naar een evangelische gemeente in Gouda, hier heb ik veel vrienden met wie ik op trek. Ook drink ik graag een lekker wijntje op een Gouds terras op een warme zomer avond en maak je mij heel blij met het strand of het bos! Heerlijk die wilde golven en die vrijheid en die fijne bosgeur!

Wat Gouda tof maakt is…

Wat Gouda tof maakt is dat het net een klein dorp is, bijna iedereen kent elkaar! Helemaal als je er je hele leven al woont. Ook doet Gouda steeds meer met creatieve evenementen waardoor ze zichzelf steeds beter op de kaart zetten! Het is een stad met veel nationaliteiten waardoor er allemaal verschillende mensen en winkels te vinden zijn! Dat spreekt mij erg aan!Jet van Nierop

Ik kom heel graag een lekker ijsje eten bij David’s Gelato!  Het is een uitdaging om er niet elke dag heen te gaan samen met mijn huisgenootjes aangezien het in onze straat zit.

David’s Gelato; Het is een uitdaging om er niet elke dag heen te gaan

Ik geniet van het wandelen met Frodo (de hond van mijn buren) door het houtmansplantsoen of door de oude straatjes in Gouda. Ook zit ik graag bij Kruim achter m’n laptop of bij mijn ouders in de tuin.

Een dagje in Gouda van Jet heeft…

Wanneer je een dagje naar Gouda gaat moet je echt:

  1. Lunchen bij Brownies en Downies, daar werken super lieve mensen
  2. Binnen lopen in de mooie Sint Janskerk.
  3. De winkels ‘Kersvers’ en ‘Heb ik Via’ bezoeken en de lange Groenendaal door wandelen. Een Goudse stroopwafel halen bij ‘van Vliet’ natuurlijk!;)
  4. Het prachtige stadhuis bezoeken en de grachten vanaf het water op een bootje bekijken. Wanneer je moe bent haal je een lekker stuk appeltaart bij Central.
  5. Als afsluiting uit eten bij Vidocq en als toetje een ijsje halen bij Davids Gelato. Vervolgens een wijntje bij de Zalm!

Nog een verbeterpuntje?

  • Ik zou heel graag de leuke en sfeervolle verlichting weer terug zien deze winter in de Goudse straatjes.
  • Ik zou het tof vinden als het stadhuis vaker geopend is omdat het ZO de moeite waard is dat een keer gezien te hebben!
  • Ook zou ik meer evenementen willen zien bij het ‘Goudasfalt’ en meer gelegenheden om te BBQ-en in een park als het lekker weer is.
  • Meer groen zoals in de Naaierstraat, dat ziet er zo leuk Frans uit!:)

Wij van Gouds Genieten zijn het roerend met Jet eens!!

Gouds Genieten

4/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.