Karakter

Een goede zaak

De Lange Groenendaal heeft de de laatste jaren een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. Stuk voor stuk kwamen er hele leuke (concept)stores bij, maar deze winkel is sinds 2008 al niet meer weg te denken uit de Lange Groenendaal. Karakter is een kledingwinkel waar je juist net die spullen vind die ze elders niet hebben. Ze verkopen onder andere duurzame merken zoals Veja schoenen, Knowledge Cotton en INTi Knitwear.

Karakter is datgene wat je hebt als niemand kijkt

Ook kan je bij Karakter terecht voor ‘personal Styling’. Want kleding dragen we al lang niet meer (alleen) om ons warm te houden, maar draagt ook bij aan je voorkomen, je beeldende belichaming van je persoonlijkheid; je ‘Karakter’. Omdat Karakter weet dat kleding een verlengstuk kan zijn van jezelf en je presentatie, helpen ze je graag met het samenstellen van je juiste outfit.

Verhuizing

Inmiddels is Karakter verhuist naar de overkant van de straat waar het pand de naam van de winkel nog meer eer aan doet. Een bezoek aan karakter is onmisbaar tijdens een dagje winkelen of als je de stad verkent. Het ligt ideaal op de route naar Spa Gouda of voor een hapje bij LF of Unique.
Heb je onlangs een leuk item gescoord? Post je foto op Instagram met de hashtags #Karaktergouda #goudsgenieten

Locatiegegevens:

Lange Groendendaal 49 | 2801 LR Gouda

Di t/m vrij 10:00 – 18:00 uur | do avond koopavond 19:00 – 21:00 uur | zaterdag 10:00 – 17:00

Gouds Genieten

3.8/5 - (10 stemmen)

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.