Kersvers

De Conceptstore Kersvers

Kersvers geeft ondernemers, web shops en/of merken een fysieke winkelplek in het centrum van Gouda. Een unieke plek, omdat het producten en ondernemers combineert in een huiselijke sfeer. Een conceptstore waar iedereen zich thuisvoelt. Dus neem je sloffen maar mee!

Uniek, origineel & ambachtelijk

Kersvers richt zich op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Je kan er o.a. terecht voor kinderkleding, woonaccessoires, kraamcadeaus, speelgoed, sierraden en tassen. Op dit moment werken zij samen met 43 (wisselende) ondernemers. Kersvers probeert zich te onderscheiden door een mix van industriële en Scandinavische producten aan te bieden.

Kinderen kunnen er heerlijk spelen in de ontdekhoek, ouders kunnen tijdens het winkelen een kop koffie drinken in de koffiehoek, onder het genot van iets lekkers.

THEE MET…

Bernadet Beukenkamp! Want wanneer je Kersvers bezoekt maakt Bernadet graag iets lekkers voor je. Ze bakt zonder al teveel toevoegingen waardoor de smaken puur blijven. Daarnaast gebruikt ze zoveel mogelijk ‘eerlijke’ producten. Wil je wat lekkers bij de koffie of ga je voor een lekkere quiche, kop soep of een salade? Of misschien toch iets anders?

Wij zeggen; ga lekker proeven en ga vooral niet met lege handen naar huis!

Wij zeggen; ga lekker proeven en ga vooral niet met lege handen naar huis!

Leuk? Maak contact!

Ben jij een zelfstandig ondernemer en maak jij originele en ambachtelijke producten? Dan komt Kersvers graag met jou in contact!

EEN FAVORIETJE

Wil je eens binnenkijken in een huis met dezelfde stijl als Kersvers? Kijk dan even binnen bij Amber. Zij is fan van Kersvers! We zijn heel benieuwd wat jij van Kersvers vindt. Laat gerust een reactie achter!

Locatiegegevens:

www.kersversgouda.nl | Lange Groenendaal 66 | 2801 LT Gouda | Goed aan te wandelen vanuit Q-park Bolwerk.

maandag Gesloten
dinsdag 10:00 uur – 17:30 uur
woensdag 10:00 uur – 17:30 uur
donderdag 10:00 uur – 21:00 uur
vrijdag 10:00 uur – 17:30 uur
zaterdag 10:00 uur – 17:00 uur
zondag Gesloten

 

Gouds Genieten

Rate this post

9 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.