Miss Nice Banana

In februari 2018 opende Hesse-Anne haar zaak Miss Nice Banana aan de Zeugstraat in Gouda. Deze heerlijke vegan hotspot is nu al niet meer weg te denken uit onze stad. Lees hier waarom je een bezoek aan Miss Nice Banana niet mag overslaan! 

Miss Nice Banana Voelt als een topisch eiland in de binnenstad

Gouds Genieten van Vegan

Eigenlijk voelt Miss Nice banana een beetje als een tropisch eiland in de binnenstad. Direct bij binnenkomst ruik je de heerlijke geuren van kruiden en banaan. Ga je voor een heerlijke maaltijd, een lekkere smoothie (bowl) of een gluten-vrij ijsje? 

Links: Smoothiebowl Strawberry | Rechts: Kiwi ijsjes

Dus dit is absoluut het juiste adres voor mensen met een voedselintolerantie!

Miss Nice Banana is een seizoens- gevarieerde foodbar met een enorme liefde voor bananen. Het menu verandert ieder seizoen, dus 4 keer per jaar. Miss Nice Banana is compleet gluten -en sojavrij. Dus dit is absoluut het juiste adres voor mensen met een voedselintolerantie! Als plaatsvervanger gebruiken ze kikkererwten, kidney bonen, zwarte bonen, linzen, rijstebloem, maismeel, boekweitmeel en/of aardappelmeel.

Geen zin om te koken? Alle maaltijden kan je lekker meenemen naar huis. De Buddha bowl met zoeteaardappel is voor ons nu al een “unguilty pleasure”! 

De banaan was feitelijk niet meer weg te denken uit haar leven..

Over aardige vrouwen en fruit

Eigenlijk is de naam helemaal niet zo raar als je zou denken. We spraken Hesse-Anne onlangs al over hoe het haar tot nu toe beviel in Gouda en over hoe ze aan de naam ‘Miss Nice Banana’ is gekomen. Natuurlijk moeten jullie dat ook even lezen, maar de korte versie is; Toen Hesse-Anne het veganistische pad koos wist ze eigenlijk niet zo goed wat ze voor lekkere veganistische dingen kon maken. Ze is begonnen met bananen, veel bananen, heel veel bananen. De banaan was feitelijk niet meer weg te denken uit haar leven. En zo ontstond de naam Miss Nice Banana! Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Lees hier het interview.

Kortom, breng je een bezoek aan Gouda, sla dan zeker deze Goudse hotspot niet over. En voor alle Gouwenaars.. unguilty Gouds Genieten doe je hier! 

 

Thuis in hip Gouda 

Miss Nice Banana hoort helemaal bij Gouda. Gouda is hip en happening, schreef ik eerder al over de Lange en Korte Groenendaal. Daar tref je  leuke winkeltjes en horeca zoals Heb ik VIA, Kersvers en Curcuma. Ook Miss Nice Banana past daar helemaal tussen. Eigenlijk zien we nu in heel de binnenstad leuke initiatieven. Aan de ene kant natuurlijk de grote initiatieven zoals de Cheese Experience en de nieuwe invulling van Het Weeshuis door de eigenaars van LF Gouda en Het Museumcafé. En zo is ook de andere kant van de binnenstad nu helemaal “hot”. En wat is er nu hipper dan een gaaf ingericht en heerlijk veganistisch tentje? Nieuw in de Zeugstraat, maar nu al een onmisbare Goudse Genieten hotspot van formaat. Welkom Miss Nice Banana!

Lees hier het interview met Hesse-Anne!

Gouds Genieten

Locatiegegevens:

Miss Nice Banana | Zeugstaat 34 | 2801 JC Gouda | 06-24333680 | 

maandag 12:00 uur – 19:00 uur
dinsdag 12:00 uur – 19:00 uur
woensdag 10:00 uur – 19:00 uur
donderdag 10:00 uur – 22:00 uur
vrijdag 10:00 uur – 19:00 uur
zaterdag 10:00 uur – 18:00 uur
zondag 12:00 uur – 17:00 uur

5/5 - (1 stemmen)

2 Comments

  1. Bas Bouwman

    Gezellig mooi ramestaurant. Vriendelijkheid is er altijd. Het eten is echt heerlijk, eerlijk en gezond.

    Je kan hier onbezorgd eten, ongeacht eventuele allergieën.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.