NIEUWS | LF GOUDA

LF GOUDA bestaat 2 jaar!

Het is feest bij LF! Wat hebben we vaak langs LF gelopen toen de Lichtfabriek werd verbouwd. Vol verwondering fantaseerden we over wat zou komen en inmiddels is het dan alweer zover; LF Gouda bestaat 2 jaar!

De lente helpt natuurlijk ook een handje mee. Dat is voor LF dan ook gelijk een goede aanleiding om de bloemetjes buiten te zetten met een nieuwe kaart.

Maar…

Dat is nog niet alles. Het is een aanloop naar het grootste nieuws. LF heeft een nieuw team in de keuken. En niet zo maar een team. Gouwenaars kennen de uitstekende kwaliteit van de keuken van het onlangs gesloten restaurant Scheeps. Het geweldige team wat daar werkte zet hun werkzaamheden voort in de keuken van LF. Hoe fantastisch is dàt!

Het is overigens niet zo moeilijk om iedere dag een nieuw gerecht te maken. Het is moeilijk om iedere dag hetzelfde gerecht te maken, op hetzelfde niveau en met dezelfde kwaliteit, waar mensen voor terug komen; Ron Blaauw

Zo werken sinds deze week chef kok Peter van Eijck en zijn collega Joost Bijmans bij LF! Samen met Paul, Jeffrey en Cathy is het nieuwe keukenteam gevormd. Peter gaat zijn jarenlange ervaring en zijn kijk op kwaliteit en continuïteit toevoegen aan de ambachtenkaart van het restaurant. Gister presenteerden zij de nieuwe kaart, dus wij laten ons in ieder geval graag uitnodigen!

Met veel enthousiasme stellen we aan jullie voor: het nieuwe keukenteam van LF!

Gouds Genieten

 

5/5 - (6 stemmen)

One Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.