Onze nieuwe winkel

Kinderen aan het water

‘Onze nieuwe winkel’ is in februari 2017 geopend! De oude winkel ‘kinderen aan het water’ is na 17 jaar verhuisd naar de overkant en heeft een nieuwe naam. De winkel hangt vol met veel leuke baby en kinderkleding van onder andere de merken Feetje, NoppiesVingino en Tumble ’n dry. Er is ook een speelhoek gecreëerd waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl ouders de leukste items scoren en broertjes en/of zusjes aan het passen zijn.

LOD OUDSHOORN DESIGN

In deze leuke kinderkleding winkel heeft LOD Oudshoorn Design een shop in shop, waar hippe mama’s/dames terecht kunnen voor toffe kleding. Kenmerken van LOD zijn EENVOUD&OVERSIZED! Om daarbij de eigenheid te behouden worden er van alle artikelen maar een beperkt aantal eigenhandig gemaakt: 100% handmade & one of a kind! Alle items worden met veel geduld en een overdosis LIEFDE&PASSIE ontworpen en uitgewerkt, met de hoop dat LOD met net zoveel liefde wordt gedragen. Voor ladies die graag UNIEK willen zijn.

Naast het eigen label zijn zij in 2016 gestart met het verkopen van toffe aanvullende merken: SELECTED BY LOD. Bijzondere voornamelijk handgemaakte merken met items als sieraden & posters. ONE OF A KIND maar wel betaalbaar.

Meer info op de site; www.lotteoudshoorndesign.nl

Life isn’t about finding yourself, it’s about CREATING yourself.

Locatiegegevens:

www.onzenieuwewinkel.com | Zeugstraat 42 | 2801 JC | Gouda | 0182-672388
info@onzenieuwewinkel.com

 

Gouds Genieten

Rate this post

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.