OP HET DAK

GENIETEN OP HOOGTE

Op de 7e etage, aan de Schiekade in Rotterdam, ligt het grootste dakakker van Europa; Op Het Dak! Hier kan je het hele jaar door eten en drinken waarbij ingrediënten gebruikt worden van het seizoen, uit eigen tuin en van (stads)boeren en voedselmakers uit de regio.

Ontdek deze locatie en geniet! Wat ons betreft een echte aanrader.

PUUR, VERS & SMAKELIJK

Op 05 minuten loopafstand van Rotterdam CS ligt de dakbistro ‘Op Het Dak’. Het schieblock, het hart en het begin van de singel, is een verzamelgebouw van creatieve arbeid. Op de 7e etage tref je hier een groene oase met uitzicht over de stad. Binnen Op het Dak zijn er 45 zitplaatsen, het terras buiten kijkt over de tuin. Hier groeien groenten & fruit, kruiden en eetbare bloemen. Alles wat geserveerd wordt is puur, vers en smakelijk klaargemaakt! De bijen die daar vliegen zorgen elk jaar voor de stads honing. Zzzz…hmm….!

Hier groeien groenten & fruit, kruiden en eetbare bloemen.

WAT ETEN WE VANDAAG?

Op de kaart stonden veel heerlijke maaltijden. Lastig kiezen dus! Ik koos voor de ‘Roasted Pumkin & Fluffy Flatbread’. Een warme flatbread met gegrilde pompoen, yoghurt, granaatappel en seizoenspesto. Geen spijt van mijn keuze, want het was super lekker!
Yum!

Alles wat geserveerd wordt is puur, vers en smakelijk!

Elke zaterdag en zondag kan je tussen 10 en 12 uur ontbijten of brunchen voor een vaste prijs. Je krijgt dan koffie/thee en een vers sapje, een lekker yoghurtje of oat bowl, en je kiest een lekker gerecht van de kaart.

YOGA

Iedere zomerse maandagavond tussen 18:00 uur en 19:00 uur worden er boven ‘Op het dak’ Yoga lessen gegeven. Hoe fijn is het om in het hart van Rotterdam, in een groene oase met uitzicht over de stad, tot rust te komen?

Gouds Genieten

Locatiegegevens:
www.ophetdak.com | Schiekade 189 | Rotterdam |
Woensdag t/m zondag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.