POMMS’ GOUDA

POMMS’

Goede smaak, kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke voorwaarden voor een heerlijke snack bij Pomms’ Gouda! Want in een tijd waarin mensen steeds kritischer worden over kwaliteit en herkomst van voeding moet snacken veel beter en bewuster kunnen! Daarom startten de ondernemers Niels & Ruud in 2009 het concept POMMS’. De mooiste kwaliteit kruiden, het beste vlees voor de kroketten en de lekkerste aardappelen voor de verse friet. Niels en Ruud speuren door het hele land naar de beste biologische ingrediënten!

Inmiddels zijn er 4 vestigingen; Rotterdam, Amsterdam, Zoetermeer en Gouda!

De mooiste kwaliteit kruiden, het beste vlees voor de kroketten en de lekkerste aardappelen voor de verse friet.

GOUDA

In april 2016 opende POMMS’ haar deuren in Gouda en in december van datzelfde jaar startte Barbara als franchiser. Barbara werkte eerst in het team van POMMS’ Rotterdam. Ze had haar fulltime job bij de Bijenkorf opgezegd omdat ze haar liefde, de horeca, miste. Omdat ze graag full-time aan de slag wilde zag ze kansen in Gouda. Niels en Ruud waren enthousiast en gaven Barbara de kans om, met haar jarenlange ervaring in de horeca, van de Goudse POMMS’ een succes te maken.

De apostrof ‘hoort ook bij de naam Pomms’. Waarom? Omdat zij net even anders zijn en een tikkeltje eigenwijs.

Een succes, dat is het! Naast friet verkoopt POMMS’ ook vers gebakken chips met zeezout. De chips wordt dagelijks gesneden en in de schil gebakken. De kroketten worden bereid volgens eigen recept en het vlees komt van biologische koeien uit de wei. De kaas voor de geitenkaaskroketten is gemaakt van Hollandse boerengeitenmelk en de Texelse garnalen in de garnalenkroketten worden duurzaam gevangen door kotter TX65 en gepeld aan de Waddenkust.

Wisten jullie dat POMMS staat voor Passie, Ondernemerskwaliteiten, Milieubewust, Maatschappelijk en Superieure Kwaliteit!

De apostrof ‘ hoort ook bij de naam Pomms’. Waarom? Omdat zij net even anders zijn en een tikkeltje eigenwijs.

Gratis mini-kroket of bitterbal – Flyer Cinema Gouda 

Ga je binnenkort naar de bioscoop? Dan krijg je bij je bioscoopkaartje van Cinema Gouda een flyer van Pomms’! Lever deze flyer in en ontvang een gratis mini-kroket of bitterbal naar keuze. Yum yum!

FILM & FRIET | Actie 

Super leuke deal bij Pomms’ Gouda! Voor 9,50 euro haal je een lekker frietje bij Pomm’s EN ga je naar de allernieuwste film in Cinema Gouda!
Bekijk hier de actievoorwaarden. Veel plezier!

De Garnalen kroketten en bitterballen zijn nu ook verkrijgbaar bij Restaurant Gewoon Gouds aan de Markt in Gouda!

Gouds Genieten

Locatiegegevens:
www.pomms.nl | Nieuwstraat 2 | Gouda | 06-52334329

maandag gesloten
dinsdag 12.00 – 19,00
woensdag 12.00 – 19.00
donderdag 12.00 – 21.00
vrijdag 12.00 – 19.00
zaterdag 12.00 – 19.00
koopzondag 12.00 – 18.00

4.7/5 - (8 stemmen)

3 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.