Bolwerk parkeergarage Gouda (Q-park)

Een dagje parkeren in Gouda

Gouda is een heerlijke stad om een dagje of een weekendje naartoe te gaan, De laatste tijd horen we natuurlijk vooral veel over mensen die in Gouda gaan wonen, maar dit artikel is dan voor de paar mensen die nog twijfelen. En bezoekers aan onze stad moeten parkeren.

De beste plek om te parkeren in de binnenstad is ongetwijfeld de Q-park garage aan het bolwerk. Je zit vlakbij de leuke (winkel)straten Van het Groenendaalkwartier en pakt in een korte wandeling ook gelijk wat van de prachtige Goudse grachten mee. Een aanrader.

Q-park Bolwerk Gouda

Korting op een dagje parkeren

Gouds Genieten is ook een proef gestart met het aanbieden van korting op parkeren in deze garage. We horen dan ook graag of u interesse heeft in het parkeren met korting in de Q-park garage. Een uitrijkaart ontvangt u voor een euromuntje bij 1 van onze aangesloten partners. De inkomsten gaan naar het Goede doel!

Een garage als Ideale uitvalsbasis

Q park Bolwerk bevind zich in een hoek van de binnestad die zich enorm ontwikkelt. Daar de komst van mooie horeca en Hotels als Best Western, LF Gouda, Unique en de Kleischuur is de omgeving van het bolwerk “hot” Daarnaast ligt de garage ook vlakbij fantastische winkels zoals Pandora’s Bottle, Heb ik via, Kersvers, Adriatika en natuurlijk Spa Gouda.

De Gouds Genieten app

Goudsgenieten werkt op dit moment samen met de Gemeente Gouda aan een app om genieters in Gouda alle hotspots te laten zien en te laten bezoeken zonder tientallen keren verdwaald te raken. De Q-park garage is dan ook het aangewezen startpunt van deze route!

We zien je snel in Gouda!

Q-park Bolwerk | St Mariewal 3 | 2801 WS | Gouda

Rate this post

10 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.