Rambostijl

Een tikkeltje eigenzinnig

We laten je graag kennis maken met een nieuw merk dat zijn oorsprong deels in Gouda vind. Een tikkeltje eigenzinnig zijn ze wel als je de tekst op de site ziet. Maar uiteindelijk wilden de mannen van Rambostijl ons best uitleggen waar dat idee van Rambostijl vandaan komt. Wie ken jij eigenlijk met Rambostijl?

Ronald vertelt: “Rambostijl is ontstaan toen wij elkaar uitdaagden mee te doen aan de halve marathon van Egmond. We waren niet goed genoeg, maar het was onze eer te na om af te haken. Dus gingen we. Maar dat was nog niet alles. Een beetje ongetraind rondrennen in Egmond levert je natuurlijk maximaal een 3487ste plaats op en dus bedachten we dat het wel leuk zou zijn om de dag ervoor ook de Egmond-pier-Egmond mountainbike wedstrijd te fietsen. En zo gaat het inmiddels al 10 jaar. Met het rond op het stuur en doorzetten. Rambostijl. In de aanloop naar de wedstrijd jutten we elkaar verder op onder de hashtag Rambostijl en zo ontstond dit idee.”

Wie ken jij met Rambostijl

Rambostijl staat nooit stil

Maar Rambostijl staat niet stil. Op dit moment verkopen ze nog alleen een zwart en een wit shirt waarbij het echt de bedoeling is dat je het shirt aan een ander geeft. In het doosje zit dan een kaart waar je een mooie persoonlijke boodschap op kwijt kunt. Waardering, daar gaat het om! Bij Rambostijl zijn ze nu bezig met de volgende stap. Eerst een sportshirt en daarna zijn er zelfs plannen voor een kookboek of echt Rambostijl bier. Stevig spul!

DAVE HEEFT RAMBOSTIJL

Met een Rambostijl shirt geef je waardering. Waardering voor mensen die goede dingen doen, gave dingen maken of mooie dingen zeggen.

WAARDERING GEVEN

Met een Rambostijl shirt geef je waardering. Waardering voor mensen die goede dingen doen, gave dingen maken of mooie dingen zeggen. Ze zijn puur zichzelf en dat waardeer je en daarom geef je iemand een Rambostijl shirt. Het gaat uiteindelijk niet om het shirt, maar om het gebaar. Wie ken jij met Rambostijl?

Inmiddels kun je Rambostijl ook offline kopen, in de winkels van Poush in Noordwijk en Den Haag, maar sinds kort dus ook in Gouda. Leuk dat zo een nieuw initiatief een plek heeft gevonden bij Toff concept. Dat past natuurlijk perfect!

Het gaat uiteindelijk niet om het shirt, maar om het gebaar.

IK VIND JOU RAMBOSTIJL OMDAT

Rambostijl kan eigenlijk van alles zijn. Iemand die je geholpen heeft met verhuizen, die heel ziek is geweest, die een prestatie heeft geleverd, die gewoon een goede vader of moeder is. Rambostijl staat voor waardering voor wat anderen geven. Klinkt goed.

WIE VIND JIJ RAMBOSTIJL? EN WAAROM?

Rambostijl geeft zelf ook.  De eerste t-shirts hebben ze aan mensen gegeven die ze zelf Rambostijl vinden. Die mooie dingen doen, goede dingen zeggen of geweldige dingen maken. Die zichzelf zijn. Die geven. Die de wereld een klein stukje mooier maken. Ook in Gouda. Wie ken jij met Rambostijl?

WINACTIE

We mogen 2 shirts weggeven! Hoe? Laat via het Rambostijl bericht op de Facebook of Instagram pagina van Gouds Genieten weten wie jij Rambostijl vind en waarom. Vrijdag 10 mei a.s. hoor je van ons aan wie we de shirts, via jou, gaan schenken!

Sophie Heesen heeft Rambostijl

Wie ken jij met Rambostijl? Meer informatie vinden jullie op www.rambostijl.nl 

Gouds Genieten
Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.