RRRollend Gouda

Eindelijk

Stiekem hadden we er al best lang naar uitgekeken. Een groot foodtruck festival zoals rrrollend in Gouda. We hadden natuurlijk zo hier en daar al een voorproefje gehad op de Markt tijdens andere evenementen, maar deze keer was het anders. Deze keer werd groots uitgepakt op het terrein van Goudasfalt en die locatie bleek een schot in de roos. Vanaf de binnenstad bereikte je het terrein gemakkelijk met het pontje ‘De Gein’. Het succes was alleen bijna niet bij te benen door de Gein alleen!

Het weer was namelijk heerlijk en de sfeer gemoedelijk.

Biertje?

Rrrollend was vooral ontzettend gezellig. Dat bleek ook doordat er veel bezoekers twee of zelfs drie keer zijn geweest in het weekend dat Rrrollend in Gouda was. Het weer was namelijk heerlijk en de sfeer gemoedelijk. En dan hebben we het niet eens over de uiteenlopende hapjes. We zijn niets tekort gekomen, wat een heerlijke dingen.

Rrrollend was vooral ontzettend gezellig.

Geen trek in kip?

Neem dan een sprinkhaan, meelwormen of “gewoon” oesters. En dan waren er nog tientallen andere standjes waar de meest uiteenlopende hapjes konden worden gehaald. En gelukkig waren er heel veel mogelijkheden om er een drankje bij te drinken, van het klassieke pilsje, tot mooie bieren en lekkere wijntjes.

1700 EURO GEDONEERD AAN CLINI CLOWNS.

GOEDE DOEL

Liet je je glas achter, dan steunde je daarmee het goede doel! De bezoekers van RRRollend Gouda hebben daarmee 1700 euro gedoneerd aan Clini Clowns. Mooi bedrag, top!

Volgend jaar weer

We kunnen eigenlijk alleen maar zeggen meer, meer, meer. Meer Rrrollend, met een extra pontje en een bierpunt extra. Wij gaan alvast sparen! Volgend jaar is Rrrollend terug en zelfs twee keer; Op 8,9,10 juni en op 17,18,19 augustus! Tot dan!

Volgend jaar willen wij Rrrollend terug. Jullie ook?

Gouds Genieten

Rate this post

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.