Sterkindekeuken.nl | Interview

STERK IN DE KEUKEN

Het is alweer even geleden dat we op bezoek waren bij de heren van STERKINDEKEUKEN. Michael en Daniël zijn de drijvende kracht achter het succes van het Online Food Channel www.sterkindekeuken.nl. Zij hebben 1 doel: Nederland inspireren met snelle kook -en bakvideo’s. Honderduizenden mensen bekijken wekelijks hun leuke video’s via Instagram, YouTube en Facebook. 

GOUDS GENIETEN ONTBIJTJE

We mochten een kijkje nemen in de keuken en dat was super leuk! Speciaal voor ons maakten ze een Gouds Genieten ontbijtje; een croissant gevuld met scrambled eggs, ontbijtspek & Goudse kaas. Het was een feestje om bij de heren te gast te mogen zijn.

EVEN VOORSTELLEN

De broers Michael en Daniël Sterk (vandaar ook de naam SterkInDeKeuken) hebben beide een passie voor koken en interesse in alles wat met eten en drinken te maken heeft. Daniel heeft zowel Horeca Management als Vrijetijdsmanagement gestudeerd. Op de horecaopleiding heeft hij onder andere vakkennis opgedaan over het werken in keuken en restaurant, leidinggeven en bedrijfsmanagement. 

Michael heeft Ondernemerschap & Retail Management gestudeerd. In de laatste jaren van zijn opleiding is hij zich gaan specialiseren in retail management. Hierdoor heeft hij veel kennis over marketing, branding, positioning en formule ontwikkeling. En dat gebruiken ze nu dan ook.

WERKWIJZE 

De één filmt, de ander kookt, en andersom. Daniël is sterk in het snijwerk en is technisch handiger in de keuken. Michael zorgt dat alles er goed uitziet en dat alles goed op internet komt te staan. De grote eettafel in de woonkamer is opgehoogd en wordt gebruikt om aan te werken en om de gerechten voor te bereiden. Beide broers zijn kritisch. Wanneer iets niet perfect is, doen ze het gewoon weer overnieuw. Ze zorgen dan ook altijd dat alles er perfect uitziet! De recepten zijn tagable, likable en authentiek. De kookvideo’s duren maar een minuut en alles wordt heel makkelijk en duidelijk uitgelegd. De recepten vind je terug op de site! 

Zoek je een lekker recept, zonder moeilijk gedoe? Check dan gauw hier de website van STERKINDEKEUKEN. Nieuwgierig naar het Gouds Genieten ontbijtje? Kijk dan hier.

Veel kijk en kookplezier!

Gouds Genieten

 

Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.