De Tafel van 10

Verhuist

Donderdag 28 september heeft de Tafel van 10 haar deuren in de Sint Anthoniestraat gesloten en op 05 oktober daarna gepend in het voormalige pand van café de Sport aan de Lange Tiendeweg!

De tafel van 10 is verhuist!

de Tafel van 10 in voormalig pand Café de Sport

Dat mag je niet missen

De Tafel van 10 is een (online) woonwinkel waar je de leukste woonaccessoires vindt van Nederlandse en Scandinavische merken. De winkel is gelegen aan de lange teiendweg in de Goudse binnenstad, je kan het niet missen wanneer je er voorbij loopt. Etalages liggen vol met mooie spullen van onder andere House Doctor, HKliving, UMBRA, Zuiver en Bloomingville.

Het beste advies

Naast de collectie woonaccessoires en meubels biedt De Tafel van 10 ook woonadvies aan huis. Om de juiste sfeer en uitstraling te creëren, kijken ze samen met jou naar kleurgebruik, woonruimte en samenstelling van het gezin of bewoners. Er vindt een intake gesprek plaats in de winkel, het beste advies krijg je tijdens een bezoek aan huis. Meer info vindt je terug op de website: www.detafelvan10.nl

EEN FAVORIETJE

En als je wil weten hoe dat eruit ziet in een huis. Dan kun je hier binnen kijken bij onze genieters Amber, Jacqueline en Fay. Dat zijn fans van De Tafel van 10.

Locatiegegevens:

www.detafelvan10.nl | Lange Tiendeweg 11 | 2801 KG | Gouda

Di t/m vrij 10:00 – 17:30 uur | Do koopavond 19:00 – 21:00 uur | Za 10:00 – 17:00 uur

Gouds Genieten

De Tafel van 10
Stem nu!