TROUWEN IN GOUDA – MUSEUMCAFÉ GOUDA

Zeg je JA tegen trouwen bij Museumcafé Gouda dan zeg je JA tegen een sfeervolle, stijlvolle en romantische trouwdag. Het Museumcafé met haar prachtige ommuurde tuin is de perfecte plek om te trouwen. Waarom? Dat lees je hieronder. 

Locatie

Wanneer je een rondje om de Sint Janskerk loopt kan je het prachtige Lazaruspoortje niet missen. Loop hier doorheen en je stapt binnen in misschien wel het mooiste stukje van de binnenstad; de tuin van Museumcafé Gouda. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven op het sfeervolle terras met de indrukwekkende bomen en de historische gebouwen rondom. Geniet van de fluitende vogels en de rust in hartje binnenstad! 

Foto: Gouds Genieten

Tot in de puntjes

Maak je om de styling geen zorgen, want hier werken mensen met oog voor detail. Museumcafé Gouda ontzorgt bruidsparen en onderscheid zich als het om styling gaat. Ze houden van details en zijn continue opzoek naar nieuwe trends. Alle wensen worden tot in de kleinste details voorbereid en uitgevoerd en de trouwlocatie wordt met veel liefde, aandacht en passie omgetoverd tot een van de meest sfeervolle en romantische plekken van Gouda. 

Niet voor niets hebben zij vorig jaar het SBS6 programma “Wie heeft de mooiste bruiloft” gewonnen. Dit vanwege de prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met de prachtige styling.

Foto: Gouds Genieten

Keuze is reuze

Wisten jullie dat het Museumcafé Gouda en De Lichtfabriek samenwerken? Je geeft elkaar het JA-woord in de prachtige tuin van Museumcafé Gouda, je dineert aan romantische lange tafels met vrienden en familie (Jaja, zoals in de Italiaanse film) en stappen daarna letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje (een Italiaanse punter) op weg naar het feest in de stoere en sfeervolle Lichtfabriek!

En mocht het onverhoopt gaan regenen, dan is Museumcafé Gouda hier goed op ingespeeld. De Jeruzalem Kapel, De Agnieten Kapel en de Museum Kapel behoren tot de scenario’s bij slecht weer. 

Foto: Gouds Genieten

Arrangementen

Zowel Museumcafé Gouda als LF werken met Huwelijksdeals. Dit zijn arrangementen waar alles inzit voor een vaste prijs! Neem vooral eens contact op met de weddingplanners van Museumcafé Gouda en LF om jullie te laten informeren. Zij kunnen zorgen voor een onvergetelijke dag op deze prachtige trouwlocaties! 

Team Museumcafé Gouda – Foto: Gouds Genieten

Locatiegegevens

Museumcafegouda.nl | Achter de Kerk 14 | 2801 JX Gouda | 0182 820 225

Dinsdag t/m zaterdag : 10.00 – 17.00 uur
Zondag : 11.00 – 17.00 uur

Meer info

Meer weten over Museumcafé of LF?
Lees dan ook onze andere items: 

Museumcafé (algemeen) 
High tea in Museumcafé
LF (algemeen) 
Lente in LF
LF Italiaanse Lunch 
Trouwen in LF

Gouds Genieten
Rate this post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.