TROUWEN IN GOUDA – LF

Zeg je JA tegen Lichtfabriek Gouda dan zeg je JA tegen een toffe, sfeervolle en stijlvolle trouwdag op een stoere locatie. De unieke no-nonsense fabriek in de binnenstad van Gouda is inmiddels een populaire plek om de mooiste dag van je leven te vieren. Wij laten je hieronder weten waarom trouwen in LF een goed idee is.

de Lichtfabriek Gouda

LOCATIE 

Licht speelt een grote rol in de Lichtfabriek. Niet alleen vanwege de grote raampartijen, maar ook vanwege de honderden lampen die het plafond sieren. Vroeger werden de gezinnen in Gouda verbonden met de Lichtfabriek door de Stoomturbines die ervoor zorgden dat “thuis” de lampjes gingen branden. Nu zien we die aloude stroom terug in de geweldig ogende Lichtfabriek. Al van veraf is te zien dat het hier om een prachtige en unieke locatie gaat waar je kan eten, drinken, dansen EN trouwen! 

LF is ideaal gelegen aan de rand van het centrum in Gouda, met een naastgelegen (Best Western) hotel en  (Q-park) parkeergarage! 

“Wij hebben geprobeerd de tijd van vroeger terug te brengen, maar dan verbonden met nu!”

Foto: Gouds Genieten
Foto: Gouds Genieten

VAN JA-woord tot nachtzoen

Van Ja-woord tot nachtzoen en alles er tussen in. Bij LF wordt alles tot in de puntjes geregeld. Hier onderscheiden ze zich door de styling, persoonlijke aandacht en kleine details bij ieder huwelijk toe te voegen. Met veel plezier en enthousiasme wordt voor ieder bruidspaar een programma op maat gemaakt. 

Foto: Gouds Genieten

Trouwen op het podium, voor het spectaculaire “bogen” raam, taart aansnijden en/of borrelen en aansluitend dineren aan mooie tafels.. om daarna jullie prachtige dag af te sluiten met een spetterend feest!? Het team van LF denkt graag met jullie mee! 

Foto: Gouds Genieten

FEEST

In LF-Gouda kun je bijzondere feesten organiseren. De ruimtes zijn uitermate geschikt voor grote, maar ook voor kleine gezelschappen. Er is een volledige geluidsinstallatie beschikbaar en ze hebben een afdeling Entertainment die klaar staat om je te adviseren over livemuziek of DJ’s. 

Lekker dansen en genieten van muziek tijdens een onvergetelijke avond met familie en vrienden! 

“LF-GOUDA is een warme en bijzondere plek om iets te vieren “

ARRANGEMENTEN 

Zowel in LF als in Museumcafé Gouda werken ze met Huwelijksdeals. Dit zijn arrangementen waar alles inzit voor een vaste prijs! Neem vooral eens contact op met de weddingplanners van LF en Museumcafé Gouda om jullie te laten informeren. Zij kunnen zorgen voor een onvergetelijke dag op deze prachtige trouwlocaties! 

Gouds Genieten

Locatiegegevens

www.lfgouda.nl | Hoge Gouwe 189 | 2801 LE Gouda | 0182 231 251

Geopend van maandag t/m zondag vanaf 11:00 uur

Rate this post

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.